Hvordan setter jeg opp et e-postvarsel?

Slik setter du opp, viser, endrer e-postfrekvens og sletter e-postvarsler

Slik oppretter eller endrer du et eiendomsvarsel på Kyero.com:
Som standard mottar du en e-postoppdatering én gang om dagen, men du kan endre dette til aldri, hver tredje dag eller én gang i uken.

Når du er logget inn på Kyero.com-kontoen din, kan du se, endre og slette alle lagrede søk og eiendomsvarsler.
  • Øverst til høyre på skjermen finner du Varsler.
  • Klikk på Varsler, så finner du alle dine lagrede varsler.
  • Hvis du vil endre e-postfrekvensen, klikker du på ⌄ Endre og deretter på Lagre.
NO_Alert
  • Klikk på Vis for å se alle eiendommene som annonseres, eller klikk på Slett for å fjerne dem.
NO_Alert_2