Hvordan opretter jeg en e-mail-alarm?

Sådan opretter du, ser, ændrer e-mailfrekvens og sletter dine e-mailadvarsler

Sådan opretter eller ændrer du en ejendomsalarm på Kyero.com:
Som standard modtager du en e-mailopdatering en gang om dagen, men du kan ændre det til aldrig, hver tredje dag eller en gang om ugen.

Når du er logget ind på din Kyero.com-konto, kan du se, ændre og slette alle dine gemte søgninger og ejendomsadvarsler.
  • Øverst til højre på din skærm finder du Alerts.
  • Klik på Alerts, så finder du alle dine gemte alerts.
  • Klik på ⌄ Skift og klik på Gem for at ændre e-mailfrekvensen.
DA_Alert
  • Klik på Vis for at se alle de ejendomme, der annonceres, eller klik på Slet for at fjerne dem.
DA_Alert_2