Hur ställer jag in en e-postavisering?

Så här ställer du in, visar, ändrar e-postfrekvens och tar bort dina e-postaviseringar

Så här skapar eller ändrar du en fastighetsavisering på Kyero.com
Som standard får du en e-postuppdatering en gång om dagen, men du kan ändra det till aldrig, var tredje dag eller en gång i veckan.

När du är inloggad på ditt Kyero.com-konto kan du visa, ändra och ta bort alla dina sparade sökningar och fastighetsvarningar.
  • Längst upp till höger på din skärm hittar du Varningar
  • Klicka på Varningar, du kommer att hitta alla dina sparade varningar
  • För att ändra e-postfrekvens klicka på ⌄ ändra och klicka på Spara
SV_Alert
  • För att visa alla fastigheter som annonseras klicka på Visa eller för att ta bort klicka på Ta bort
SV_Alert_2