Com puc configurar una alerta per correu electrònic?

Com configurar, visualitzar, canviar la freqüència de correu electrònic i eliminar les alertes de correu electrònic

Per crear o canviar una alerta de propietat a Kyero.com:
De manera predeterminada, rebràs una actualització per correu electrònic un cop al dia, però pots canviar-la per mai, cada tres dies o un cop per setmana.

Quan hàgiu iniciat la sessió al vostre compte de Kyero.com, podeu veure, canviar i suprimir totes les vostres cerques desades i alertes de propietat.
  • A la part superior dreta de la pantalla trobareu Alertes
  • Feu clic a Alertes, trobareu totes les vostres alertes desades
  • Per canviar la freqüència del correu electrònic, feu clic a '⌄' canvia i feu clic a Desa
CA_Alert
  • Per veure totes les propietats que s'anuncien, feu clic a Visualitza o per eliminar, feu clic a Eliminar
CA_Alert_2