Hoe stel ik een e-mailwaarschuwing in?

Hoe uw e-mailwaarschuwingen instellen, bekijken, de e-mailfrequentie wijzigen en verwijderen

Om een vastgoedwaarschuwing op Kyero.com aan te maken of te wijzigen:
  • Log in op uw Kyero-account
  • Zoek naar de specifieke woning die u zoekt (bijv. herenhuis, tot €150.000 in Alicante).
  • Aan de bovenkant van de onroerend goed resultaten vindt u Maak eigenschap alert
  • Klik op vastgoedwaarschuwing aanmaken om de zoekopdracht op te slaan en een regelmatige e-mailupdate met nieuw vastgoed te plannen
Standaard ontvangt u één keer per dag een e-mailupdate, maar u kunt dit wijzigen in nooit, om de drie dagen of één keer per week.

Wanneer u bent ingelogd op uw Kyero.com-account, kunt u al uw opgeslagen zoekopdrachten en vastgoedwaarschuwingen bekijken, wijzigen en verwijderen.
  • Bovenaan rechts van uw scherm vindt u Waarschuwingen
  • Klik op Waarschuwingen, u zult al uw opgeslagen waarschuwingen vinden.
  • Om de e-mailfrequentie te wijzigen klik ⌄ wijzigen en klik op Opslaan
NL_Alert
  • Om alle advertenties weer te geven klikt u op Weergeven of om te verwijderen klikt u op Verwijderen.
NL_Alert_2