Hoe kan ik Kyero e-mails whitelisten?

Wij controleren of onze e-mails met succes worden ontvangen, maar gezien het wijdverbreide gebruik van spamfilters en ongewenste e-mailblokkers, raden wij u aan kyero.com toe te voegen aan de lijst met veilige afzenders van uw e-mailprogramma.

Sommige e-mailprogramma's staan het toevoegen van een heel domein niet toe, voor deze programma's kun je onze individuele e-mails toevoegen aan je lijst met contactpersonen of veilige ontvangers.

We raden u aan help@kyero.com toe te voegen aan uw lijst met contactpersonen, omdat dit het e-mailadres is dat we gebruiken om al uw e-mails met vragen te versturen.

Wij sturen ook e-mails van support@kyero.com en soporte@kyero.com - u kunt deze adressen ook aan uw lijst met contactpersonen toevoegen.

De instructies om Kyero.com aan uw lijst met veilige afzenders toe te voegen voor de meest gebruikelijke e-mailclients zijn als volgt:

OUTLOOK

• Open een e-mail die u van ons hebt ontvangen
  • Klik op de knop Junk linksboven in het venster
  • Selecteer Domein afzenders nooit blokkeren

Of volg deze stappen om ons toe te voegen aan uw contactenlijst

• Open een e-mail van ons
  • Klik met de rechtermuisknop op ons e-mailadres
  • Klik op Toevoegen aan Outlook-contacten in het snelmenu
  • Klik op Opslaan en sluiten

OUTLOOK EXPRESS (6+)

• Een e-mail van ons openen
  • Klik met de linkermuisknop op het pictogram van de afzender of klik met de rechtermuisknop op onze naam
  • Klik op toevoegen aan contacten
  • Klik op opslaan en sluiten

HOTMAIL

• Klik op het tandwielpictogram rechtsboven in het venster en selecteer Meer e-mailinstellingen in het vervolgmenu
  • Kies Veilige en geblokkeerde afzenders en vervolgens Veilige afzenders op de volgende pagina
  • Typ kyero.com in het tekstvak en klik op Toevoegen aan lijst

Of volg deze stappen om ons toe te voegen aan je contactenlijst

• Open een e-mail van ons
  • Selecteer naast ons e-mailadres in de koptekst van de e-mail Toevoegen aan contacten

GMAIL

• Open een e-mail van ons
  • Klik op de naar beneden wijzende pijl rechts van het antwoord
  • Klik op Kyero toevoegen aan lijst met contactpersonen

YAHOO!

• Open een e-mail van ons
  • Klik rechts naast onze naam op Toevoegen aan adresboek
  • Controleer onze contactgegevens
  • Klik op Toevoegen aan adresboek