Com puc afegir els correus electrònics de Kyero a la llista blanca?

Comprovem que els nostres correus electrònics es rebin correctament, però donat l'ampli ús de filtres de correu brossa i bloquejadors de correu brossa, us recomanem afegir kyero.com a la llista de remitents segurs del vostre client de correu electròn

Alguns clients de correu electrònic no permeten afegir un domini sencer, per a aquests programes podeu afegir els nostres correus electrònics individuals a la vostra llista de contactes o destinataris segurs.

Us suggerim que afegiu help@kyero.com a la vostra llista de contactes, ja que aquesta és l'adreça electrònica que fem servir per enviar tots els vostres correus electrònics de consulta.

També enviem correus electrònics des de support@kyero.com i soporte@kyero.com; és possible que també vulgueu afegir-los a la vostra llista de contactes.

Les instruccions per afegir Kyero.com a la vostra llista de remitents segurs per als clients de correu electrònic més habituals són les següents:

OUTLOOK

• Obriu qualsevol correu electrònic que rebeu de nosaltres
  • Feu clic al botó Brossa a la part superior esquerra de la finestra
  • Seleccioneu No bloquegeu mai el domini dels remitents

O seguiu aquests passos per afegir-nos a la vostra llista de contactes

• Obre un correu electrònic de la nostra part
  • Feu clic amb el botó dret a la nostra adreça de correu electrònic
  • Feu clic a Afegeix als contactes d'Outlook al menú de drecera
  • Feu clic a desa i tanca

OUTLOOK EXPRESS (6+)

• Obre un correu electrònic de la nostra part

• Feu clic amb el botó esquerre a la icona del remitent o feu clic amb el botó dret al nostre nom

• Feu clic a Afegeix als contactes

• Feu clic a desa i tanca

HOTMAIL

• Feu clic a la icona de l'engranatge a la part superior dreta de la finestra, seleccioneu Més configuració de correu al menú desplegable

• Trieu Remitents segurs i bloquejats i, a continuació, Remitents segurs a la pàgina següent

• Escriviu kyero.com al quadre de text i feu clic a Afegeix a la llista
O seguiu aquests passos per afegir-nos a la vostra llista de contactes
  • Obre un correu electrònic de la nostra part
  • Al costat de la nostra adreça de correu electrònic a l'encapçalament del correu electrònic, seleccioneu Afegeix als contactes

GMAIL

• Obre un correu electrònic de la nostra part
  • Feu clic a la fletxa que apunta cap avall a la dreta de la resposta
  • Feu clic a Afegeix Kyero a la llista de contactes

YAHOO!

• Obre un correu electrònic de la nostra part
  • Feu clic a Afegeix a la llibreta d'adreces a la dreta, al costat del nostre nom
  • Verifica les nostres dades de contacte
  • Feu clic a Afegeix a la llibreta d'adreces