Hvordan whitelister jeg Kyeros e-mails?

Vi kontrollerer, at vores e-mails modtages korrekt, men på grund af den udbredte brug af spamfiltre og junk email-blokkere anbefaler vi, at du tilføjer kyero.com til listen over sikre afsendere i din e-mailklient.

Nogle e-mailklienter tillader ikke tilføjelse af et helt domæne, for disse programmer kan du tilføje vores individuelle e-mails til din kontakt- eller sikre modtagerliste.

Vi foreslår, at du tilføjer help@kyero.com til din kontaktliste, da det er den e-mailadresse, vi bruger til at sende alle dine forespørgselsmails.

Vi sender også e-mails fra support@kyero.com og soporte@kyero.com - det kan også være en god idé at tilføje disse til din kontaktliste.

Instruktioner til at tilføje Kyero.com til din sikre afsenderliste for de mest typiske e-mailklienter er som følger:

OUTLOOK

• Åbn enhver e-mail, du har modtaget fra os
  • Klik på Junk-knappen øverst til venstre i vinduet
  • Vælg Never Block Senders Domain

Eller følg disse trin for at tilføje os til din kontaktliste

• Åbn en e-mail fra os
  • Højreklik på vores e-mailadresse
  • Klik på Tilføj til Outlook-kontakter i genvejsmenuen
  • Klik på Gem og luk

OUTLOOK EXPRESS (6+)

• Åbn en e-mail fra os
  • Venstreklik på afsenderikonet, eller højreklik på vores navn
  • Klik på tilføj til kontakter
  • Klik på gem og luk

HOTMAIL

• Klik på tandhjulsikonet øverst til højre i vinduet, vælg Flere mailindstillinger fra drop down-menuen
  • Vælg Sikre og blokerede afsendere og derefter Sikre afsendere på følgende side
  • Skriv kyero.com i tekstboksen, og klik på Tilføj til liste.

Eller følg disse trin for at føje os til din kontaktliste

• Åbn en e-mail fra os
  • Vælg Tilføj til kontakter ud for vores e-mailadresse i overskriften på e-mailen.

GMAIL

• Åbn en e-mail fra os
  • Klik på pilen, der peger nedad, til højre for svaret
  • Klik på Tilføj Kyero til kontaktliste

YAHOO!

• Åbn en e-mail fra os
  • Klik på tilføj til adressebog til højre ved siden af vores navn
  • Bekræft vores kontaktoplysninger
  • Klik på Tilføj til adressebog