Miten voin lisätä Kyeron sähköpostit valkoiselle listalle?

Tarkistamme, että sähköpostimme vastaanotetaan onnistuneesti, mutta koska roskapostisuodattimet ja roskapostin estojärjestelmät ovat yleisiä, suosittelemme, että lisäät kyero.comin sähköpostiohjelmasi turvallisten lähettäjien listalle.

Jotkin sähköpostiohjelmat eivät salli kokonaisen verkkotunnuksen lisäämistä, näissä ohjelmissa voit lisätä yksittäiset sähköpostiviestimme yhteystieto- tai turvallisten vastaanottajien luetteloon.

Suosittelemme, että lisäät help@kyero.com yhteystietoluetteloosi, sillä tätä sähköpostiosoitetta käytämme kaikkien kyselysähköpostiviestien lähettämiseen.

Lähetämme sähköpostia myös osoitteista support@kyero.com ja soporte@kyero.com - kannattaa lisätä myös nämä yhteystietoluetteloosi.

Ohjeet Kyero.comin lisäämiseksi turvallisten lähettäjien luetteloon tyypillisimmissä sähköpostiohjelmissa ovat seuraavat:

OUTLOOK

• Avaa kaikki meiltä saamasi sähköpostiviestit
  • Napsauta ikkunan vasemmassa yläkulmassa olevaa roskapostipainiketta.
  • Valitse Älä koskaan estä lähettäjien verkkotunnusta

Tai noudata seuraavia ohjeita lisätäksesi meidät yhteystietoluetteloosi

• Avaa sähköpostiviesti meiltä
  • Napsauta sähköpostiosoitettamme hiiren kakkospainikkeella
  • Valitse pikavalikosta Add to Outlook contacts (Lisää Outlookin yhteystietoihin).
  • Napsauta Tallenna ja sulje

OUTLOOK EXPRESS (6+)

• Avaa sähköpostiviesti meiltä
  • Napsauta lähettäjän kuvaketta vasemmalla painikkeella tai napsauta nimeämme hiiren oikealla painikkeella.
  • Valitse Lisää yhteystietoihin
  • Klikkaa tallenna ja sulje

HOTMAIL

• Napsauta ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa hammasratas-kuvaketta ja valitse alasvetovalikosta Lisää sähköpostiasetuksia.
  • Valitse seuraavalta sivulta Turvalliset ja estetyt lähettäjät ja sitten Turvalliset lähettäjät.
  • Kirjoita kyero.com tekstikenttään ja napsauta Lisää luetteloon.

Tai noudata näitä ohjeita lisätäksesi meidät yhteystietoluetteloosi.

• Avaa sähköpostiviesti meiltä
  • Valitse sähköpostiviestin otsikossa olevan sähköpostiosoitteemme vierestä Lisää yhteystietoihin.

GMAIL

• Avaa sähköpostiviesti meiltä
  • Napsauta alaspäin osoittavaa nuolta vastauksen oikealla puolella.
  • Valitse Lisää Kyero yhteystietoluetteloon

YAHOO!

• Avaa sähköpostiviesti meiltä
  • Klikkaa Lisää osoitekirjaan oikealla, nimemme vieressä olevaa Lisää osoitekirjaan -painiketta
  • Tarkista yhteystietomme
  • Napsauta Lisää osoitekirjaan