Har du problemer med nettleseren Chrome?

Det kan finnes en oppdatering for Google Chrome som kan hjelpe (selv om det ikke er noen kjente problemer med tidligere versjoner). For å aktivere oppdateringen klikker du på alternativikonet øverst til høyre og velger "Om Google Chrome" - når oppdateringen er lastet ned, vil Chrome be om en omstart.

Etter å ha sjekket om det fortsatt er et problem, er neste trinn å tømme nettleserens hurtigbuffer: https://support.google.com/chrome/answer/95582 - vi anbefaler at du bare velger informasjonskapsler og plug-in-data.

Hvis dette ikke hjelper, kan en annen mulig årsak være en nettleserutvidelse som utilsiktet blokkerer deler av nettstedet, for eksempel en annonseblokkering - hvis du slår av én og én utvidelse via innstillingsmenyen, kan du identifisere en slik synder.

Hvis du bruker et tredjeparts antivirusprogram, kan dette også blokkere visse elementer som kommer fra et sekundært nettsted - dette kan du sjekke ved å slå av antivirusprogrammet midlertidig.

Forhåpentligvis løses problemet med den foreslåtte oppdateringen eller andre forslag, men gi oss beskjed hvis problemet vedvarer, så kan vi undersøke saken nærmere.