Ongelmia Chrome-selaimen kanssa

Google Chrome -selaimelle saattaa olla päivitys, joka auttaa (vaikka aiemmissa versioissa ei tunneta ongelmia). Voit aktivoida päivityksen napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta ja valitsemalla "Tietoja Google Chromesta" - kun päivitys on ladattu, Chrome pyytää uudelleenkäynnistystä.

Kun olet tarkistanut, onko ongelma edelleen olemassa, seuraava askel olisi tyhjentää selaimen välimuisti: https://support.google.com/chrome/answer/95582 - suosittelemme valitsemaan vain evästeet ja plug in -tiedot.

Jos tämä ei auta, muita mahdollisia syitä ovat selaimen laajennukset, jotka saattavat epähuomiossa estää osia sivustosta, esimerkiksi mainosten esto - laajennusten kytkeminen pois päältä asetusvalikon kautta yksi kerrallaan tunnistaisi tällaisen syyllisen.

Jos käytät kolmannen osapuolen virustorjuntaohjelmaa, se saattaa myös estää tietyt toissijaiselta verkkosivustolta peräisin olevat elementit - virustorjunnan tilapäinen sammuttaminen tarkistaa tämän.

Toivottavasti ongelma ratkeaa ehdotetun päivityksen tai muiden ehdotusten avulla, mutta ilmoita meille, jos ongelma jatkuu, niin voimme tutkia asiaa tarkemmin.