Problemen met de Chrome-browser

Er is mogelijk een update voor Google Chrome die kan helpen (hoewel er geen problemen bekend zijn met eerdere versies). Om de update te activeren, klik je op het opties-pictogram rechtsboven en kies je 'Over Google Chrome' - zodra de update is gedownload, zal Chrome om een herstart vragen.

Nadat u hebt gecontroleerd of er nog steeds een probleem is, is de volgende stap het wissen van de cache van de browser: https://support.google.com/chrome/answer/95582 - we raden aan om alleen cookies en insteekgegevens te selecteren.

Als dit niet helpt, zijn andere mogelijke oorzaken een browserextensie die onbedoeld delen van de site blokkeert, bijvoorbeeld een advertentieblokker - extensies een voor een uitschakelen via het instellingenmenu kan zo'n boosdoener identificeren.

Als je een antivirusprogramma van derden gebruikt, kan dit ook bepaalde elementen blokkeren die afkomstig zijn van een secundaire website - door je antivirus tijdelijk uit te schakelen kun je dit controleren.

Hopelijk is het probleem opgelost met de voorgestelde update of andere suggesties, maar laat het ons weten als het probleem zich blijft voordoen, dan kunnen we het verder voor je onderzoeken.