Tenint problemes amb el navegador Chrome

És possible que hi hagi una actualització per a Google Chrome que us ajudi (tot i que no hi ha problemes coneguts amb les versions anteriors), per activar l'actualització, feu clic a la icona d'opcions a la part superior dreta i trieu "Quant a Google Chrome"; un cop descarregada l'actualització, Chrome sol·licitarà un reinici.

Després de comprovar si encara hi ha un problema, el següent pas seria esborrar la memòria cau del navegador: https://support.google.com/chrome/answer/95582; us recomanem que seleccioneu només galetes i connecteu dades.

Si això no ajuda, altres possibles causes són una extensió del navegador que pot estar bloquejant inadvertidament parts del lloc, per exemple, un bloquejador d'anuncis; desactivar les extensions mitjançant el menú de configuració una per una identificaria aquest culpable.

Si utilitzeu un programa antivirus de tercers, això també podria estar bloquejant certs elements que s'originen d'un lloc web secundari; si desactiveu temporalment l'antivirus, ho comprovarà.

Esperem que el problema es resolgui amb l'actualització suggerida o altres suggeriments, però si el problema persisteix, si us plau, fes-nos saber i podem investigar més per tu.