Har du problemer med Chrome-browseren?

Der kan være en opdatering til Google Chrome, som kan hjælpe (selvom der ikke er nogen kendte problemer med tidligere versioner). For at aktivere opdateringen skal du klikke på optionsikonet øverst til højre og vælge 'Om Google Chrome' - når opdateringen er downloadet, vil Chrome anmode om en genstart.

Når du har tjekket, om der stadig er et problem, er det næste skridt at rydde browserens cache: https://support.google.com/chrome/answer/95582 - vi anbefaler kun at vælge cookies og plug-in-data.

Hvis dette ikke hjælper, kan andre mulige årsager være en browserudvidelse, der utilsigtet blokerer dele af webstedet, f.eks. en adblocker - ved at slå udvidelser fra via indstillingsmenuen en efter en kan man identificere en sådan synder.

Hvis du bruger et tredjeparts antivirusprogram, kan det også blokere visse elementer, der stammer fra en sekundær hjemmeside - hvis du midlertidigt slukker for dit antivirusprogram, kan du kontrollere dette.

Forhåbentlig vil problemet blive løst med den foreslåede opdatering eller andre forslag, men lad os vide, hvis problemet fortsætter, så vi kan undersøge det nærmere for dig.