Jeg kan ikke logge inn på Kyero

Hvis du har problemer med å logge inn på Kyero-kontoen din, bør du først sjekke disse tingene

• Forsikre deg om at du skriver med store bokstaver - både e-post- og passordfeltet er med store bokstaver.
  • Kontroller at nettleseren din godtar informasjonskapsler
  • Forsikre deg om at du skriver inn passordet ditt i stedet for å kopiere og lime det inn.
Hvis du har glemt passordet ditt, kan du be om et nytt passord her: https://id.kyero.com/no/account/lost_password

En e-post om tilbakestilling av passordet ditt vil bli sendt til den registrerte e-postadressen din.