Jeg kan ikke logge ind på Kyero

Hvis du har problemer med at logge ind på din Kyero-konto, skal du først tjekke disse ting

• Sørg for, at du skriver med store bogstaver - både e-mail- og adgangskodefeltet er CaSe SeNsItIvE.
  • Sørg for, at din browser accepterer cookies
  • Sørg for, at du skriver din adgangskode i stedet for at kopiere og indsætte den.
Hvis du har glemt din adgangskode, kan du anmode om en ny her: https://id.kyero.com/da/account/lost_password

En e-mail om nulstilling af din adgangskode vil blive sendt til din registrerede e-mailadresse.