Jag kan inte logga in på Kyero

Om du har problem med att logga in på ditt Kyero-konto, kontrollera dessa saker först

• Kontrollera att du använder rätt versaler - både e-post- och lösenordsfälten är CaSe SeNsItIvE
  • Kontrollera att din webbläsare accepterar cookies
  • Se till att du skriver in ditt lösenord och inte kopierar och klistrar in det.
Om du har glömt ditt lösenord kan du begära ett nytt här: https://id.kyero.com/sv/account/lost_password

Ett e-postmeddelande om att återställa ditt lösenord kommer att skickas till din registrerade e-postadress.