En voi kirjautua Kyeroon

Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa Kyero-tilillesi, tarkista ensin seuraavat asiat

• Varmista, että kirjoitat isoja kirjaimia oikein - sekä sähköpostiosoite- että salasanakentät ovat CaSe SeNsItIvE.
  • Varmista, että selaimesi hyväksyy evästeet
  • Varmista, että kirjoitat salasanasi, etkä kopioi ja liitä sitä.
Jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää uuden salasanan täältä: https://id.kyero.com/fi/account/lost_password.

Rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi lähetetään sähköpostiviesti salasanasi palauttamiseksi.