Problemer med Internet Explorer eller eldre operativsystemer

Støtte for gamle nettlesere som Internet Explorer 10 og nyere er avsluttet (ikke bare av oss, men også av Microsoft, Google osv.). Du kan prøve å installere en annen nettleser

https://www.google.com/intl/en/chrome/browse

eller Firefox:

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new

Støtten for disse nettleserne kan imidlertid allerede være avsluttet hvis du bruker et eldre operativsystem, for eksempel Windows XP.

På grunn av mangelen på sikkerhetsoppdateringer oppfordrer vi brukere på plattformer som ikke støttes, til å bytte til et nyere operativsystem. Dette vil sikre at du fortsetter å motta de nyeste sikkerhetsoppdateringene og en oppdatert, kompatibel nettleser.