Problem med Internet Explorer eller äldre operativsystem

Stöd för gamla webbläsare som Internet Explorer 10 och senare har upphört (inte bara av oss utan även av Microsoft, Google etc). Du kan prova att installera en annan webbläsare

https://www.google.com/intl/en/chrome/browser

eller Firefox:

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/

Stödet för dessa webbläsare kan dock redan ha upphört om du använder ett äldre operativsystem, t.ex. Windows XP.

På grund av bristen på säkerhetsuppdateringar rekommenderar vi starkt användare av plattformar som inte stöds att byta till ett nyare operativsystem. Detta säkerställer att du fortsätter att få de senaste säkerhetsuppdateringarna och en uppdaterad, kompatibel webbläsare.