Problemen met Internet Explorer of oudere besturingssystemen

De ondersteuning voor oude browsers zoals Internet Explorer 10 en lager is beëindigd (niet alleen door ons, maar ook door Microsoft, Google etc.). U kunt proberen een andere browser te installeren

https://www.google.com/intl/en/chrome/browser

of Firefox:

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/

De ondersteuning voor deze browsers kan echter al zijn beëindigd als u een ouder besturingssysteem gebruikt, zoals Windows XP.

Vanwege het gebrek aan beveiligingsupdates raden we gebruikers op niet-ondersteunde platforms sterk aan om over te stappen op een nieuwer besturingssysteem. Dit zorgt ervoor dat je de laatste beveiligingsupdates en een up-to-date, compatibele browser blijft ontvangen.