Ongelmia Internet Explorerin tai vanhempien käyttöjärjestelmien kanssa

Tuki vanhoille selaimille, kuten Internet Explorer 10:lle ja sitä nuoremmille, on päättynyt (ei vain me itse, vaan myös Microsoft, Google jne.). Voit yrittää asentaa toisen selaimen

https://www.google.com/intl/en/chrome/browser

tai Firefoxia:

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/

Tuki näille selaimille voi kuitenkin olla jo päättynyt, jos käytät vanhempaa käyttöjärjestelmää, kuten Windows XP:tä.

Koska tietoturvapäivityksiä ei ole saatavilla, suosittelemme käyttäjiä, joilla ei ole tuettuja alustoja, siirtymään uudempaan käyttöjärjestelmään. Näin varmistetaan, että saat jatkossakin uusimmat tietoturvapäivitykset ja ajantasaisen, yhteensopivan selaimen.