Tenir problemes amb Internet Explorer o sistemes operatius antics

S'ha acabat el suport per a navegadors antics, com ara Internet Explorer 10 i anteriors (no només per nosaltres mateixos, sinó també per Microsoft, Google, etc.). Podeu provar d'instal·lar un navegador diferent

https://www.google.com/intl/ca/chrome/browser

o Firefox:

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/

Tanmateix, és possible que el suport per a aquests navegadors ja hagi finalitzat si feu servir un sistema operatiu antic, com ara Windows XP.

A causa de la manca d'actualitzacions de seguretat, recomanem als usuaris de plataformes no compatibles que passin a un sistema operatiu més nou. Això garantirà que continueu rebent les últimes actualitzacions de seguretat i un navegador compatible actualitzat.