1. Kyero ayuda y suporte
  2. Visitants
  3. Identificar correus electrònics de pesca

Com identificar correus electrònics de pesca

"La millor manera d'evitar completament la pesca és rebutjar sempre qualsevol correu electrònic que us demani que proporcioneu dades confidencials".

Aquesta recomanació s'aplica a tots els llocs web que utilitzeu, personalment o per a la vostra empresa. Per molt que sembli genuí el correu electrònic, suprimiu aquests correus electrònics i poseu-vos en contacte amb nosaltres o directament amb el lloc web corresponent per obtenir-ne un aclariment.

A Kyero.com, mai us demanarem que ens envieu la vostra contrasenya per correu electrònic o que confirmeu qualsevol informació confidencial, per qualsevol motiu.

Les estafes de pesca funcionen enganyant-vos perquè feu clic a un enllaç o fitxer adjunt que infecta la vostra màquina amb programari maliciós o us porta a una pàgina que sembla totalment legítima, però que no ho és i està dissenyada per robar la vostra informació privada.

Un correu electrònic de pesca eficaç té moltes de les qualitats que espereu veure en un correu electrònic legítim, reproduint l'aspecte d'un correu electrònic real mitjançant l'ús de logotips, noms d'empresa i, de vegades, el nom d'un empleat real.

Comproveu d'on s'envia un correu electrònic

Tots els correus electrònics de Kyero.com s'envien des d'una adreça de correu electrònic @kyero.com o @kyero.io. En comprovar el correu electrònic del remitent, es poden identificar fàcilment molts intents de pesca.

Falsificar o simular enviar un correu electrònic des de @kyero.com o @kyero.io és difícil, però sovint un atacant utilitzarà un nom de domini molt similar, per la qual cosa és important estar atent.

No feu clic mai als enllaços o fitxers adjunts dels correus electrònics

Un correu electrònic de pesca sovint tindrà hiperenllaços dins del correu electrònic que us poden dirigir a un lloc web fraudulent. El lloc web pot semblar exactament igual que www.kyero.com, però l'agressor l'allotja només per obtenir-ne dades personals.

Si heu fet clic en un enllaç, comprovar l'URL del lloc a la barra d'adreces del vostre navegador és el primer que indicarà si el lloc web és realment kyero.com. De nou, els atacants poden utilitzar un nom de domini molt similar i, tot i que és extremadament difícil i poc probable, també és possible falsificar un domini.

Per evitar un lloc web fraudulent, escriviu sempre l'URL de www.kyero.com directament al vostre navegador o utilitzeu els marcadors/preferits per facilitar-ne l'ús.
Esperem que aquest consell us ajudi a mantenir-vos segur i, per reiterar el nostre consell principal, rebutgeu sempre qualsevol correu electrònic que us demani que proporcioneu dades confidencials.