Com fer una consulta

Què passa quan faig una consulta i com comprovo les meves consultes

• Cerca propietats per ubicació, preu, tipus d'immoble, dormitoris, banys i "Més filtres".
  • Quan trobeu la propietat dels vostres somnis "Veure detalls"
  • A la pantalla de consulta, podeu fer clic a les caselles per programar una visualització remota (aquesta opció no està disponible a totes les propietats), Programar la visualització, La ubicació, Més fotos o prémer "Una pregunta diferent" i introduir les vostres preguntes. A la part inferior, trobareu el número de referència de la propietat dels agents.
CA_how to make enquiry
  • La consulta s'envia a l'agent immobiliari publicitari.
  • Rebràs un correu electrònic de confirmació de Kyero per mostrar que la teva consulta s'ha enviat a l'agent immobiliari de publicitat. Això inclourà el nom de l'agent i les vostres preguntes per a l'agent.
  • L'agent respondrà al vostre correu electrònic. Comproveu la vostra carpeta de correu brossa si no rebeu resposta.
  • Per veure les vostres consultes, inicieu sessió al vostre compte gratuït de Kyero.com, premeu "Consultes" a la part superior dreta.
CA_how to make enquiry_2
  • A la pàgina de consulta: a l'esquerra trobareu el nom de l'agent/s.
    Centre: totes les consultes enviades a aquest agent, l'adreça de correu electrònic de l'agent, les preguntes que vau fer a l'agent, la propietat i el número de referència de l'agent de la propietat.
  • Dret: les propietats per les quals has enviat consultes, amb aquest agent.
  • Si premeu la fotografia, us portarà a la pàgina de consulta de propietats, si us desplaceu cap avall fins a "Propietat presentada per" i premeu el logotip de l'agent, se us dirigirà als detalls de l'agent immobiliari de publicitat i una llista completa de les seves propietats. .