Hur skickar jag en förfrågan?

Vad händer när jag skickar en förfrågan och hur ser jag mina förfrågningar?

• Sök på fastigheter baserat på plats, pris, fastighetstyp, antal sovrum, antal badrum och ”Fler filter”.
  • När du hittar ditt drömhem klickar du på ”Se detaljer”
  • I förfrågningsrutan kan du kryssa i rutorna för 'Schemalägga en online-visning' (det här alternativet är inte tillgängligt för alla fastigheter), 'Schemalägga visning', 'Platsen', 'Fler foton' eller klicka på 'En annan fråga' och skriva in dina frågor. Längst ner hittar du mäklarens fastighetsreferens.
    Screenshot 2022-12-30 at 15.48.50
  • Din förfrågan skickas till den fastighetsmäklare som visar fastigheten.
  • Du får ett bekräftelsemejl från Kyero med information om att din förfrågan har skickats till fastighetsmäklaren. Det innehåller fastighetsmäklarens namn och dina frågor.
  • Fastighetsmäklaren svarar på ditt e-postmeddelande. Titta i skräppostmappen om du inte har fått något svar.
  • För att se dina förfrågningar loggar du in på ditt kostnadsfria konto på kyero.com och klickar på ”Förfrågningar” uppe till höger.
    Screenshot 2022-12-30 at 15.45.31
  • Till vänster på förfrågningssidan hittar du namnet på mäklaren/mäklarna.
    I mitten ser du alla förfrågningar du har skickat till den här mäklaren, mäklarens e-postadress, de frågor du har ställt, fastigheten och mäklarens referensnummer för fastigheten.
  • Till höger ser du vilka fastigheter du har skickat förfrågningar om till den här mäklaren.
  • Om du klickar på fotot kommer du till förfrågningssidan för fastigheten. Om du skrollar ner till ”Fastigheten visas av” och klickar på fastighetsmäklarens logotyp kommer du till en sida med information om mäklarbyrån och en lista med alla deras fastigheter.