Sådan sender du en forespørgsel

Hvad sker der, når jeg sender en forespørgsel, og hvordan ser jeg, om der er kommet svar?

• Søg efter ejendomme efter beliggenhed, pris, ejendomstype, antal soveværelser, antal badeværelser og ”Flere filtre”.
  • Når du finder din drømmebolig, klikker du på ”Se oplysninger”
  • På forespørgselsskærmen kan du klikke på felterne for at 'Planloeg en online visning' (denne mulighed er ikke tilgængelig på alle ejendomme), 'Planloeg visning', få flere oplysninger om 'Placeringen', få 'flere billeder', eller du kan klikke på 'Et andet spørgsmål' og selv indtaste dine spørgsmål. Nederst finder du ejendomsmæglerens ejendomsreference.

Screenshot 2022-12-30 at 15.34.00

• Forespørgslen sendes til den pågældende ejendomsmægler.
  • Du modtager en bekræftelses-e-mail fra Kyero, der fortæller dig, at din forespørgsel er blevet sendt til den pågældende ejendomsmægler. I e-mailen står navnet på ejendomsmægleren og de spørgsmål, du har stillet.
  • Ejendomsmægleren sender sit svar til din e-mailadresse. Hvis du ikke modtager et svar, bedes du kontrollere din spam-mappe.
  • For at se dine forespørgsler skal du logge ind på din gratis Kyero.com konto og klikke på ”Forespørgsler” øverst til højre.
    Screenshot 2022-12-30 at 15.41.28
  • På forespørgselssiden: Til venstre finder du navnet på ejendomsmægleren/ejendomsmæglerne.
    Midt på siden kan du se alle de forespørgsler, du har sendt til den pågældende ejendomsmægler, ejendomsmæglerens e-mailadresse, de spørgsmål, du har stillet, ejendommen og ejendomsmæglerens ejendomsreferencenummer på ejendommen.
  • Til højre kan du se de ejendomme, du har sendt forespørgsler på til den pågældende ejendomsmægler.