Slik søker du etter en bolig til salgs ved hjelp av referansenummeret

Denne artikkelen forklarer hvordan du søker etter eiendomsmeglerens referansenummer.

Gå til "Flere filtre"

Rull ned til bunnen av filtrene og velg "Søk med eiendomsreferanse".

NO_Ref

Skriv inn eiendommens referansenummer, dette må være en eksakt match og er CaSe-sensitivt, og trykk på "Søk".

NO_Ref_2

Det er mulig å ha flere eiendommer med samme referansenummer. Referansenummeret er eiendomsmeglerens referansenummer for eiendommen. Finn boligen du er interessert i, og trykk på "Se detaljer".

Bruk forespørselsskjemaet for å kontakte den annonserende eiendomsmegleren.

Hvis eiendommen er fjernet av megleren, vil det stå "Ingen resultater her".