Slik lagrer du en bolig som favoritt

Samle favoritteiendommene dine på ett sted

Følg disse trinnene for å lagre favoritteiendommer på din gratis konto:
  • Logg inn på kontoen din øverst til høyre på siden.
  • Søk etter eiendommer, som du finner på det første skjermbildet.

NO_Fave-1

• Klikk deretter på knappen "Legg til i favoritter".
  • Eller hvis du har trykket på "Se detaljer", finner du Legg til i favoritter øverst på skjermen.
  • Øverst til høyre i skjermbildet finner du "Favoritter". Her finner du alle eiendommene du har merket som favoritter.
  • Hvis du vil fjerne en eiendom fra favorittene, trykker du på "Fjern fra favoritter".